torstai 3. tammikuuta 2013

Good feeling and 2013

Heti näin alkuun pyydän anteeksi syvästi, oon ollu nyt ihan reissussa enkä oo päivittäny blogia _yhtään_ ! Pitää nyt ottaa itteään niskasta kiinni ja pitää teitä ihania ajantasalla vähän paremmin :)
Joulu oli ja meni yhtä nopeasti enkä millään päässy joulufiilikseen kiinni ku ei leivottu pipareita, talossa  ei saunaa eikä ulkona oo lunta vaan sen tilalla vihreä ruoho ja lämpötilat hipoo +30 astetta...Saatiin kuitenki ihana päivä perheen kanssa syömällä tosi hyvää ruokaa, kattelemalla joululeffoja ja päivällä kuuntelin mielissään mun host veljen ja siskon lauluja :-) Erilainen joulu vietetty, mutta ihana joulu se oli kuiteski!


                                                                                       Pipareiden "korvikkeita"...                                                                            osa lahjoista host perheeltä :)
                                                            Paketti suomesta, kiitos äiti isi niko ja eve <3 <3

Coldplay - Princess of China :-)))

Joulun jälkeen ooteltiin vaan uuttavuotta jollon meillä kävi hirveesti sukulaisii ja käytiin kiertelemässä Whakatanea ja Rotoruaa..Kävin myös Kaweraussa kaverilla pari päivää yökyläilemässä, oli huippua aikaa huipun tytsyn kanssa! Pidettiin hauskaa Sigridin hostveljen synttäreillä ja käytiin yöuinnilla joessa :-)Uusvuosi olikin muutama päivä sitten joten HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2013 KAIKILLE! Bring it on ;)
Millasen uudevuoden te vietitte? Rukalla oli ainaki puoli oulua haha...Mun uusvuosi oli ehkä erilaisin ikinä...Oltiin kavereitten kanssa enimmäkseen rannalla ja kierreltiin Ohope beachia ettimässä porukkaa!
Raketit 00.00 jota kateltiin rantsulta jonka jälkeen päädyttiin HAWAI-teemabileisiin! Mahtava uusvuosi takana kaikkien ihanien ihmisten kanssa KIITOOS :-)

                                  Hyvä uusivuosi tuottaa tietenkin hyviä tuloksia niinkuin minulla kävi!

                 Seuraava aamu vietettiin melko kuolleena rannalla kera vesipullon ja aurinkorasvan!
Pari pv uudenvuoden jälkeen juhlittiinkin minun 18 VEE SYNTTÄREITÄ JOTKA OLI EILEN ONNEKSI OLKOON MINÄ!!!! (Suomessa sitten räjähtää) Menee aika niin nopeaa ettei voi tajuta että itekkin on jo täysi-ikänen haha...Vaihtovuottaki jälellä tasan puolet enään :(  Puolessa välissä mennään! Silti vaikka ei ikinä halua lähtä täältä pois, mulla oottaa elämä, perhe ja kaverit suomessa ja KYLLÄ, minulla on ikävä teitä <3


Nyt enään 8 päivää jälellä, jonka jälkeen lähtään vaihtariporukalla taas reissunpäälle! 64 vaihtarinuorta lähtään 10päiväksi kiertään eteläsaarta ympäri jau! Nyt ulos ottamaan aurinkoa +27 mittarissa ADIOS :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Free to comment :-)