perjantai 5. huhtikuuta 2013

GETTING CLOSER

Nyt vaikka kello onki sen 22.10 illalla ja musta tuntuu että nukahan pystyyn, ni päivitän nyt tätä blogia taas liian pitkästä aikaa! KUUKAUSI menny edellisestä postauksesta ja itestä tuntuu että kirjotin sen ihan vasta...En kestä ku aika kiirehtiii niin nopeesti enkä ees ite muista mitä kaikkea oon tehny viimesen kuukauden sisällä :o

Pääsiäinen oli ja meni toivottavasti kaikilla oli yhtä ihana pääsiäinen ku mulla oli ! Torstaina mentiin perheen kans ulos tosi ihanaan ravintolaan syömään, perjantaina oli mun host siskon 18 v. synttärit jollon otettiin hulluna syötävää mukaan ja mentiin rannalla piknikille ja sitten illalla pidettii hauskaa :-) Lauantai päivä meni Rotorualla shoppaillessa ja kierrellessä paikkoja ja sunnuntain löhösin kotona ja illalla lähin juhlimaan kavereitten kanssa ! Viikonloppu juoksi niin kovaa kyllä ja koko loma meni ku hui...Nyt onki tääki viikko jo paketissa ja kohta mennään uuestaan.

Sain mun paluuliput varmaan kuukausi sitten eli oon jo n. alta 5 viikon päästä jo lähössä kotiin. 12.5 lähtee lento täältä Whakatanesta ja Oulun lentokentällä ollaan sitte 14.5 yöllä. APUA tuntuu oudolta mennä takas Suomeen haha mutta toisaalta oon innoissaan ku näkee kaikki rakkkkaat :-)

Koulussa kaikki on jees, vielä yhtä helppoa kun ennenki, tulee olemaan tällä tytöllä vähän vaikeeta palata Suomeen koulunpenkille elokuussa ja alkaa OPISKELEMAAN hehheh...noh, jospa sitä kesäloman aikana sais aurinkoenergiaa ni jaksais sitte! Täällä mulla on siis enää 2 viikkoa koulua jälellä jonka jälkeen meillä on 2 viikon loma , sitte meenki enää 5päiväksi kouluun jonka jälkeen viikonloppu koittaa ja minä sanon hei hei Uudelle-Seelannille... :( Nyt pistän postaustahdin paremmaksi mää tiiän että aina sanon että pitää kirjottaa mutta en ikinä kirjota haha mutta NYT _LUPAAN_ koska viimenen kuukausi käynnistyy !

Tänään siis alko viikonloppu jeejee ja huomenna lähtään tyttöjen kans Taurangaan shoppaileen ja viettään ihana päivä aurinkoisessa kaupungissa ! +20 lupas ja aurinkoa ni ei voi muuta ku nauttia...Sitte illalla lähtää juhlimaan ja sunnuntaina löhöillään kotona :-) Nyt postaan uusia ja vähän vanhempia kuvia tän kuukauden ajalta hehhe! IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE !! XO

Hyviä uutisia myös! Pääsin tän meän kaupungin lehteen hehe ku olin meän koulun senior girls swimming champion jeejee :-) Haastattelu  ja kuva, hyviä muistoja ottaa kotiin hihhih !


3 kommenttia:

 1. Ui ihan sika siistiä että oot päässy Uuteen-Seelantiin! Itse mietin kanssa eka sitä vaihtoehtoa, mutta päädyin sitten perinteiseen Jenkkeihin. Minkä järjestön kautta oot lähtenyt? Mahtavaa loppuaikaa sulle !!

  jenkkituulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vähän kiva ! Siis joo uusseelanti ollu kyllä paras maholline paikka ja oon niin tyytyväine et päädyin tänne, itellä ku aussit oli eka vaihtoehto mut sitte vaihoin yhtäkkiä haha! Oon Exploriuksen kautta...Entäpä sinä siellä jenkeissä? ja kiitoskiitos mäpä käyn kurkkaamasssa tuota sun blogia kans hehe :)

   Poista
 2. Cool toi swimming champion juttu!! Oot nyt jo täällä, pusipusi<3

  VastaaPoista

Free to comment :-)