perjantai 10. elokuuta 2012

A new life begins

HUHHUH voisin sanoa...tiistai iltapäivällä lähtö, 2päivää matkustettu ja nyt 2päivää eletty ihan toisella puolella maapalloa! NEW ZEALAND, EDGECUMBE here I'm finally !! Matkustus oli jotain aivan kauheeta...Okei ei se loppujen lopuksi ees ollu niin hirveetä mitä olis voinu kuvitella, lennot nukuin lähes kokoajan ja katoin leffoja! 10/10 Air New Zealandille:) Paras palvelu, ruuat ja kaikki mitä ikinä saanu lennoilla. :)
Perilllä _vihdoin_ torstai iltana, ja vastassa host mom, koulun rehtori+sen perhe..cool hah! Käytiin juomassa porukalla hot chocolatet ja sitten kotiin ja suoraan nukkumaan!
Pari päivää nyt ollu täällä, ja olo on aivan mahtava! Maisemia ei voi ees sanoin kuvailla eikä verrata Suomeen, I'm totally in love...Ihmiset toinen juttu mikä eroaa täysin Suomesta hahah! Tosi avoimia, ystävällisiä ja ilosia kokoajan:) Maanantaina alkaa koulu...oh gosh ! Koulupuku ostettiin eilen, laitan siitä kuvaa sitten myöhemmin. Yay I'm a schoolgirl !! Loppuun taas kuvia vähän matkasta ja määränpäästä :) ooooo now the NEW LIFE BEGINS !!

                                                   byebye Finland and friends love you<3


Air New Zealand <3
                                                               HongKong Airport

                                                     After 2days travelling...coffeehhhh
                                                                        EDGECUMBE

My new homeeee
My new room yay love it!!
My new best friends <3


                                                    Welcome To New Zealand yay!!

2 kommenttia:

Free to comment :-)