sunnuntai 26. elokuuta 2012

Feeling

MOI

Reilu viikko sitten kirjottelin viimeksi ja tosiaan, paljon on ehtiny tapahtua tässä viikon ja neljän päivän sisällä...
Koulu menee hyvin jee! Edelleen helpompaa kun suomessa,mutta vaikeeta aineissa on se, että ei ymmärrä tiettyjä sanoja ja näin koko lause mitä opettaja on selittäny menee täysin ohi korvien..Niinku matikan ope sano "mathematics is a second language you have to learn" on totta+siihen lisätään vielä muutki aineet mitä oon valinnu eli biologia, liikunta, valokuvaus, englanti ja taide.Liikunnasta sen verran,että täällä joka toinen tunti on urheilua ja joka toinen teoriaa..? Tunnen oloni hieman ei_sivistyneeksi kun opetellaan lihasten nimiä ja mietitään miten käy hengityksen kun ensin kävelet ja sen lähdet juoksemaan...hmm, mielenkiintoista(ko)? ei.

Ensviikolla alkaaki niinsanottu koeviikko jota mun ei onneksi tartte suorittaa kun oon vasta tullu joten lueskelen kirjaa, oon koneella tai otan valokuvia suurimman osan ensiviikosta, eli ei paha ollenkaan:) Huomenna käyn pikku visiitillä toisessa koulussa (Tridant High School) kaverin mukana kattelemassa paikkoja vähän vaihtelun vuoksi, yay I'm sooo excited :)
Viimeviikonloppuna käytiin piknikillä Alidan perheen ja niitten tuttujen kanssa, oli aivan huippu päivä! Kotitekosia hamppareita, paljon herkkuja, ihania ihmisiä ja aurinkoinen sää :) Lukuunottamatta lokkeja jotka söi 1/4 mun hampparista, koko päivä oli kaikin puolin bueno :)

Whakatanessa (suurempi kaupunki n.20km kotoa) oon ehtiny käyä nyt parisen kertaa vähän tuhlaamassa rahoja uusiin vaatteisiin ja muuhun mukavaan! Maisemat on aivan ihanat, ja nyt kun talvi alkaa pikkuhiljaa väistymään ja kevät on ovella, niin joka päivä tän viikon ajan ollaan nautittu reilut +15 asteesta ja auringon paisteesta :) Kyllä kelpaa olla ulkona! VAIKKAKIN talot täällä on tosiaanki iltasin kylmiä...Päivällä ulkona on selvästi lämpimämpi kun sisällä...Öisin I'm freezing kolme peittoa päällekkäin ja kiitos tämän, olen saanut ihanan flunssan ylle joka ei meinaa millään laantua :( Mentholated pastilles KWNLOS ovat tämän hetken parhaat ystäväni :)

Eilen vietettiin Baileyn synttäreitä kiinalaisen ruuan, hot poolssejen, leffojen, herkkujen ja ihanien tytsyjen merkeissä :) Oli kyllä ihan huippu ilta ja happy bday Bailey 17 one more year left! Nyt olo on tosi väsyny ja nuhanen eli ei kiva..Käsi väsyy ja pää pilkkii on merkki siitä, että kuvia ja musiikkia kehiin, pää tyynyyn, valot ja silmät kiinni :)

Edgecumbe college
 
                               Ekaa kertaa elämässä pääsin dark roomiin yay!! I love photography

                                                 Lapsi on terve sillon kun se leikkii, funfunfun! Alidaa

                                             Lots of yammmyy! + homemade hamburger <3

                                                           En edes kommentoi hahah

                                                                       Whakatane town                                                                      vähän uusia vaatteita hih
                                                             Vauvan synttärilahjaaa

                                                      my new speakers aaaaaaa love !!


                                                                          GIRLS <3
                                                              Awakeri hot pools, rakkaus
 
Happy bday babybaileyy!! 1177
 

                                                                    hostmammmaaaaaaa

väsynyt ja sairas opiskelijanuori
 
                                                              MOON, so cool circle !!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Free to comment :-)