maanantai 3. joulukuuta 2012

Christmas coming...and summer?

APUA kun aika menee niin nopeesti...ei voi muuta  sanoa! Minäki oon jo täällä maapallon toisella puolella eläny 4kk ja enää 6kk jälellä tätä ihanaa aikaa..ei murehita vielä! En oo koti-ikävästä taikka Suomesta ees maininnu täällä blogin puolella, mutta mulla ei oo ollukkaan semmosta tunnetta että tekis mieli hirveesti kotiin joka on vaan hyvä kai? haha. Nyt on muutaman kerran tullu ISO ikävä kavereita kyllä, mutta se auttaa että pistää viestiä vaikka facebookissa ja tietää että kyllä ne rakkaat jaksaa oottaa :-)
Ekoja päiviä joulukuuta mennään eikä tunnu että joulu olis tulossa ei sitten millään...no varmaan se on syynä ku lämpötilat kohoaa joka päivältä, tänäänki nautittiin +30 asteen lämmöstä joka tarkottaa että BIKINIT PÄÄLLE JA RANNALLE MARS ! Nytkun lomalla on niin saa nauttiakkin näistä päivistä jollon mennään yhessä perheen kans rannalle, syyään lounas yhessä ja nautitaan lämpimästä ilmasta ja merestä (joka on täynnä hyvännäkösiä surffareita heh ... )BBQ illat on vielä parhaimmasta päästä..näitä meillä nautitaan muutamaan kertaan kuukaudessa, namnam!
Lomaan kuuluu tietenki kavereitten kans hengailu, meillä vaihtariporukka on hirmu tiivis ni vietetään aika paljon aikaa yhessä :) Nyt oltiin viimeviikolla muutama päivä kaupungissa kiertelemässä ja ohope beachilla vähän rusketusta hakemassa! ihan huiput pari päivää yeah xO

<3
Ihania päiviä ollu lomalla joka ikinen! Täällä ei ooo nyt satanu johonki 3viikkoon niiin vähän pelottaa että millon omalle kotipihallekki syttyy tulipalo...Viikonloppu vietettiin host perheen kans Rotorualla, jossa sitte käytiin taas Ludgessa ajelemassa, kierreltiin paikkoja, otettiin valokuvia, syötiiin hirrrrmusen hyvin, levähettiin spassa ja rentouduttiin hotellihuoneen jacuzzzzissa ja tehtiin pikku shoppailut Taurangan shopping centressä :) ihanat 3päivää takana jes!


 
Joka lapsen unelmakauppa.Tuolla taideteokset oli mielenkiintosia ku kaikki tehty Jelly Beans karkeista NAM 8)

 Ihan kauhistutti ku ostoskeskus täynnä christmas stuff...Do you feel like christmas?

Sitten myös pitää elämässä olla niitä päiviä jollon mikään ei mee putkeen..Meillä tää päivä oli eilen :-)
Tultiin sieltä reissusta eilen päivällä jollon huomattiin että pari kanaa hukassa ja häkki selällään...etittiimpä niitä kahta karkulaista sitten parisen tuntia 6hengen joukolla joka oli yllättävän hauskaa ku niitä kahta ei tuonne häkkiin saanu millään työkalulla!


 Sitten ilallla tehtiin ruokaa ja kaikki palo pohjaan tietty, vähän hermona uuet riisit kattilaan ja sitte ku host äiti huutaa VIHDOIN syömään niii host sisko huutaa että eipä mennäkkää ku pesuhuoneessa sattunu vesivahinko..Koko perheellä sitte siivoiltiin kämppää ja autotallia ku vettä oli ihan_joka_puolella! Siinäki meni sitte se reilu tunti ainaki, jonka jälkee ku vihdoin istahettiin PÄIVÄLLISTÄ syömään ni kello oliki puol 12 yöllä..eihän siinä muu auttanu ku nauraa koko päivälle, joka ei sitte tällä perheellä menny ihan putkee :-)
Tänään sain ihania terveisiä kavereilta kotoa. Ei oo ikävä ei, ei ainakaan tällä hetkellä!! Lämpimiä suukkoja teille kaikille sinne pakkasen keskelle :-) Juokaa lämmintä kaakaota, istukaa takkatulen ääressä ja pukeutukaa lämpimästi ! ADIOS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Free to comment :-)