maanantai 18. helmikuuta 2013

ATHLETICS

Hei rakkaat! Mulla on nyt siis ollu koulua n. 2 viikkoa sen 3kk loman jälkeen, joka alussa tuntu ihan mahottomalta suoritukselta haha...Joka aamu pitää herätä 06.00 eikä millään jaksais...varsinkaan maanantai-aamusin jolloin varmaan kaikki muutkin tuntee tämän saman tuskan minkä minäkin.

Koulussa nyt ollaan vanhimpia (Year 13) joten siellä saa ottaa aika chillisti! Itseasiassa töitä mulla on enemmän nyt tän vuoden puolella, mutta eipä niitä kukaan käske tekemään. Ihana olla kuiteski takas koulussa ku näkee kaikkia huippputyyppejä taas ja ihania ystäviä.

Tänään meillä oli siis koulussa joka vuotinen Athletics-päivä, joka tarkottaa lähinnä perus yleisurheilutapahtumapäivää (olipa pitkä sana suomeksi haha...) Meillä on koulussa n. 300 oppilasta, jotka on jaettu taloihin kilpailemaan toisia vastaan. Ne talot siis koostuu neljästä pääväristä : sininen-Hillary, vihreä-Halberg, punanen-Rutherford ja Keltanen-Reed jossa minä oon. Tuona päivänä pitää kerätä pisteitä omalle joukkueelle just sillä tavalla että kuin hyvin suoritat lajeja niin sitä enemmän saat pisteitä! Lajeina on siis 1500m juoksu, 800m juoksu, 400m juoksu 200m juoksu 100m juoksu, pituushyppy, korkeushyppy, kuulantyöntö ja joku frisbeen heitto. Kaikkiin lajeihin osallistuin ja hyvin meni jeejee ja sitäkin hauskempaa oli :-) Ihana päivä kaikenkaikkiaan with all the students!! Meijän talo ei ollu viimenen jee! Ainoo harmi että keltasta tavaraa/vaatetta on nii vaikee löytää että monilla meän talosta ei ollu keltasta päällä...

Ensviikolla meillä on swimming sports, eli samantapanen ku tää athletics päivä mut kisataaaan uimalla eripitusia matkoja eri lajeilla :-) Postaan sitten senpäivän tapahtumista ensviikolla! Tässä nyt muutama kuva päivästä, en kerenny ihan hirveenä ottaa kuvia ku oltiin kokoajan menossa mutta ainaki värejä erottuu joukosta...varsinki keltanen! GO REED ;)yellowgirl

Ps. Postaan tässä ensviikolla jos kerkeen (hope so) niin minun perus arki-koulu-päivän söpöjen kuvien kera
Pss.Onnea kaikille wanhoille, olitte ihaniakauniitakomeitajnejne. Mua ärsyttää ku en ollu siellä tanssimassa ja pitämässä hauskaa prinsessana, mutta saatte tulla ihaileen minua ensivuonna<3 ja onnea myös abeille, varmaan mukavat penkkarit ja sitä huipumpi abiristeily takana ja nyt peiton alla LUKUlepoalomaa!!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Free to comment :-)