keskiviikko 27. helmikuuta 2013

SWIMMING SPORTS

Athleticseista on kulunu siis n.viikko joka on ihan hurahtanu silmien edessä...En oo kerenny tehä yhtään mitään muuta kun käydä koulussa ja uimassa koulun jälkeen ja sitten ku kotiin tullessa kattoo kelloa niin oho, se onki jo 7 .. MUTTA asiaan;

Elikkäs niinku nimikin jo kertoo, meillä tänään oli koulussa swimming sportsit, mikä tarkottaa että samalla tavalla niinku nuissa athleticseissa ni talot ui toisia vastaan. Meillä oli lajeina siis 1length (mikä on yks altaanmitta, n. 33metriä) perhonen, selkä, rinta, vapari ja sitte 3length medley ja 2length vapari. Kaikkiin lajeihin osallistuin again ja voitto tuli jokaisesta wuhu!! Finland jäi tänään monelle mieleen hyvähyvä ;)
 
Kaikista parasta tänään oli lähinnä se talon team spirit mikä vallitsi oikeesti koko päivän ajan! Kamppailtiin 1-2 sijasta koko päivän, joka toi vielä enemmän joukkueen tsemppausta ja ittensä valmistautumista uintiin. Viestit oli ihan mahtavat jossa uidaan siis 4tyttöä ja 4poikaa, jossa sijotuttiin 2. Toinen viesti oli 4tyttöä  jossa tultiin 1. ja myös 4pojan joukkueessa ykkössija REED -talolle, MAHTAVA TUNNE!! Koko päivä oli kaikinpuolin sanoinkuvaamattoman huippu, once in a lifetime experience tuokin :-) Tultiin siis neljästä talosta toiselle sijalle, joka tuntu aika mahtavalta Athleticsejen jälkeen jossa oltiin viimesellä sijalla...
Loppuun pistän pari kuvaa päivästä, en hirveesti kerenny ottaa ku kokoajan oli johonkipäin suuntaamassa mutta saattepa ainakin jonkunnäköstä kuvaa päivästä :-)











                                                          Hemaisevia tyttöjä 7h uintipäivän jälkeen <3

Täällä kun aamulla on jo niin kylmä että takki pitää laittaa päälle ni kuulin että Suomessa kelit alkaa lämpenee, aurinko paistaa ja linnut laulaa jes, IHANAA KEVÄTTÄ RAKKAAT!!

Ps. Tehtiin koko koulun kanssa tänään Harlem Shake, joka on varmasti tuttu joka_ikiselle ihmiselle haha! Se on ehkä maailman hauskin tehä vaikka ite en mikään kova fani oo. Yritän saaha sen videon jostakin niin voin sen postata ja näyttää kuinka Edgecumbe college vetää sheikkkkkiä!!



ADIOS AMIGOS <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Free to comment :-)