tiistai 4. syyskuuta 2012

Changes

HUHHUH voisin sanoa..Hässäkkää on ollut vähän puolin jos toisin tällä puolella maapalloa JOTEN tässäpä pikainen päivitys maailman menoista:
Viisi päivää sairasteltu tätä kuume, flunssa, yskä, korvat ja nenä tukossa -tautia, jota on liikkellä niin Suomessa, että Uudessa-Seelannissa samaan aikaan kun tuntuu että kaikki kaveritki on samassa veneessä kun itte :( Vihdoin alkaa jo helpottaa ja huomenna sitä PÄÄSTÄÄN jo kouluunki ! Sais tämmöset lähtä pois äkkiä ku päästään pikkuhiljaa vaatteitaki vähentelemään kun kesää kohti mennään jes !! Asteet alkaa lähenemään plus kahtakymppiä, joka tuo kyllä leveän hymyn tämän tytön kasvoille :)
Viimeviikolla käytiin auttamassa Kallyn kavereita maalaamalla taloa kivalla porukalla ! Tuli vähän sotkettua seiniä ja vaatteita, mutta täyttä iloa koko homma oli :) Whakatanessa käytiin taas pikku kierroksella ja sain vähän tukkaakin värjättyä! Blondeja raitoja pää täynnä kevään kunniaksi, kyllä tämä tyttö on tyytyväinen :)
Sitten positiivisista asioista vähän sekavaisempiin tunnelmiin...Tänään tuli sitten vaihdettua host-perhettä tämän kuukauden täällä olon jälkeen. Mun (ex) host äitillä ei ollu töitä eikä autoa, eli Kally ei voinut kuskata mua mihinkään, eikä sillä ollut varaa pitää mua, ruokkia jne. Joten paras mahdollinen ratkaisu oli vaihtaa toiseen perheeseen..Mutta mun kohdalla kävi kyllä huippu tuuri, sillä pääsin just siihen perheeseen mihin halusinkin, Oliviereille! Perheeseen kuuluu isä Louw, äiti Susan ja mun ikänen tyttö Alida. Perhe on tullu mulle jo tutuksi ensimmäisestä päivästä lähtien, sillä ne on auttanu ihan hirveesti kuskaamisessa ja paikkojen näyttämisissä jne. Välillä tuntui että vietän enemmän Olivierejen kanssa aikaa kun oman host-äitin...Kaikin puolin loppu hyvin kaikki hyvin, oon tosi ilonen nyt! Muutokseen on vielä totuttelemista ja lisää muutoksia tulossa, sillä ollaan muuttamassa nyt tämän uuden perheen kanssa 3 päivän päästä uuteen kämppään, joka on n.10km täältä Edgecumbesta paikka nimeltä Matata. Talo näyttää aivan upeelta ja meillä tulee olemaan oma privaattibiitsi johon kuuluu ns. mönkijä ja oma vene:-) En malta oottaa että päästään muuttamaan!! Nyt vaan alkaa kauhea pakkauskriisi ja vielä yksi Suomalainen tyttö lisäksi ruuhkaan= paljonpaljonpaljon stressiä!
Parasta alkaa nyt nukkumaan että jaksaa huomenna jalkeille kouluun ja sieltä suoraan pakkailemaan kamoja kasaan! Kirjotellaan lisää sitten uudesta kämpästä kera monen kuvan, joten SO LONG :-)

                                                             Painting a house...and pants
                                                                      normal friends :-)
                                                                 Marie's own pencils! Famous
                                                                        Tired of beeing sick...
                                                             Finding Nemo! Love Disney movies
                                                                        HOST SISTER ALIDAA x
                                                             HOST PARENTS SUSAN & LOUW x

                                                                          More family members :-) xx
                                                                                 Sis <3

2 kommenttia:

  1. Vautsi Jessicaaa! :)
    apua mite tuo kaikki oikeen järjesty tuo perheen vaihtaminen? sanoitko vaa sille että ei helvetti mää haluan vaihtaa perhettä :D

    VastaaPoista
  2. haha ihana Reetta!! Tosi hyvin järjesty:) Oltiin molemmat samaa mieltä, etten voi enää asua Kallyn kans! Ja Kally oli tämän mun uuen host perheen Olivierejen kaveri jo aijemmin kun tehtiin niin paljon kaikkee yhessä! Itseasiassa Olivierejen piti ottaa mut hostiin alunperin, mutta Kally ehti ensin :-D Eli ne on halunnukki ottaa vaihtarin nii oon tosi ilonen ettei se ollu vaan semmonen "autetaan ystävää hädässä" :-)

    VastaaPoista

Free to comment :-)