perjantai 28. syyskuuta 2012

A Memorable Trip

Aivan mahtava viikko takana! Maanantaina lähettiin n.50henkilön porukalla (host siskon koulun liikuntaryhmät) kohti Mount Ruapehua, joka on n.3h ajomatkan päässä kotoa. Matka meni tosi nopeesti ja hyvällä tankkauksella pyörähettii McDonaldsilla:) Paljon uusia tuttavuuksia, niin ihania ihmisiä, ja mahtavia juttuja!
Tiistaina herätys oliki sitten 5.30..Minä "en jätä petiäni ikinä" en ollut kovin onnellinen näihin herätyksiin, mutta jo kaheksan jälkeen koko porukka olikin rinteessä. Maisemathan vuorella oli ihan mahtavat, ei voi verratakkaan Suomen rinteisiin...Koko päivä meni tosi nopeasti, sillä tietenkin minä+camilla(italian vaihtaritytsy) + Jack oltiin snoukkailemassa kolmestaan yhen opettajan kanssa jolloin mentiinki hukkaan ja pahasti..Näkyvyys oli vuorilla tasan 0 ja suunnistettiin kaks tuntia aivan jossain kivien välissä ja vaarassa tippua kallioilta..Pakko sanoa että välillä vähä jännitti mitä seuraavaksi! Parin tunnin suunnistuksen ja loppuhuipennus vuorenhuipulta alaskävelyn jälkeen löyettiin perille ja voin sanoa, että en oo ikinä ollu niin poikki. Hauska reissu meillä kokonaisuudessa oli koko suunnistuksen ajan, paria kirosanaa lukuunottamatta:)
Koko päivä menikin laskiessa, jonka jälkeen suunnistettiin illasta takasin hotellille, spahan ja suoraan petiin!
Seukki aamu 5.30 ylös, 8 rinteeseen ja koko tyttö aivan tukossa ! Oli kyllä tuska laskea kun taas näkyvyys 0 (kuvasta alempana näkyy) ja lumi oli toosi raskasta...Silti koko päivä meni taas hirmunopeesti aivan mahtavien ihmisten kanssa kun suunnistettiin ympäriinsä ja otettiin paljon lentoja ja osumia hangesta haha! Takasin kotiin lähettiinki päivällä, mäkkärissä tankkaus ja illaksi kotiin!
Kolmen päivän reissu, täynnä niin paljon kaikkea ihanaa; ihmisiä, juttuja, opettajia, vanhempia, ruokaa...iso kiitos kyllä kaikille <3 this trip will be memorable
Torstaina sitten löhöttiin host siskon kanssa koko päivä leffojen kera ja tänään kävin pyörähtään koulussa ja nyt päästään LOMAILEEN 8) kaks viikkoa vietelläänki lomaalomaa joka on hyvä alottaa huomisella barbecue-illalla! Nyt unta palleroon että jaksaa huomenna illallistaa ja kaks viikkoa chillailla haha! ADIOS<3
                                                                               kahvitauot 10/10 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Free to comment :-)