sunnuntai 16. syyskuuta 2012

BIG HEART

LIFE IS BEAUTIFUL ! Mun elämä hymyilee kyllä nyt ihan 100-0 :) Olin taas viikon sairas, sain antibiootit korvatulehukseen jne. MUTTA kaikki tämä on nyt voitettu ja parempaan päin mennää :) Uuden host perheen kans menee aivan loistavasti ei mitään ongelmiaaaa, I'm so happy :)
Huomenna alkaa viimenen viikko koulua, jonka jälkeen päästään kaheks viikoksi lomalle jes! Reilu viikon päästä sitten suuntaanki host siskon ja niitten koulun liikuntaryhmien kans kolmeksi päiväksi laskemaan! JJJes pääsee snoukkaamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin SOO EXCITED! :)
Viikonloppu meni kyllä toosi nopeesti, oltiin vaihtariporukalla Taurangassa (n.80km täältä) ja katottii vähän upeita maisemia, otettiin hirmuna kuvia, käytiin hot poolsseilla JA mikä parasta...SHOPPING 8) Totaallisesti se oli se juttu mikä autto mut voittamaan kauheen köhän!
Tänään ilma oli jotain ihan kauheeta..pelkkää myrskyä koko päivä=chilling! Oli aivan ihana kiireisen ja työntäyteisen päivän jälkeen vaan oikeesti ottaa chillisti, kattoo ihania leffoja ja juoda hot chocolatea :) Nyt kello alkaa pelottavasti lähenee puolta yötä niin tämä tyttö laittaa kuvat kehiin ja pään tyynyyn, ADIOS!                                                                   TAURANGA 8)
  GO FINLAND! dora <3

                                                                         HOT POOLS
 
                                                                        löyettiin jotain..
  SUMMER COMING YES ! love colours
                                                           Kauhea myrsky..chilling 8)


LOVELY GUYS <3
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. paras peli evöööö! tais sulla mennä thaimaassa hermot pariin otteeseen tuon pelin kans? eei..

      Poista

Free to comment :-)